Stichting Belfjor - Zorgboerderij

Adres
Doesburgseweg 5
6941 SJ
Loil, gemeente Montferland

Telefoon
06-22732097

Email
info@belfjor.nl

Facebook
Volg ons op Facebook


kwaliteitswaarborg zorgboerderijen


Ondersteunende diensten

 Geachte lezer,

 

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Gwendolin Vrooland, geboren in 1972 en moeder van een geweldige jonge dochter. Samen met haar en mijn andere zonnetje in huis, Sam, een kruising tussen een Welsh Srpinger Spaniel en Border Collie, woon ik in Epse in Gelderland.

 

Na ruim 20 jaar in loondienst te hebben gewerkt, is het voor mij tijd om “voor mezelf te gaan beginnen” en een eigen praktijk op te bouwen, genaamd “Brozy” . In die jaren binnen een dienstverband heb ik met veel plezier in verschillende functies en richtingen gewerkt en heb hierbinnen ruime en brede ervaring opgedaan. Binnen de jeugdzorg, (speciaal) onderwijs, (verstandelijk) gehandicaptenzorg, psychiatrie en arbeidsbemiddeling heb ik onder andere gewerkt als (groeps)begeleider, pscyho-diagnostisch medewerker, psycholoog, gedragswetenschapper, arbeidsopleider en voorzitter van de Ondernemingsraad.

De kennis en ervaring die ik heb opgebouwd wil ik nu graag inzetten voor mensen die gebruik maken van (kleinschalige) zorgvoorzieningen. Al een aantal jaren verzorg ik voor een vriendin, die een kleinschalige zorgvoorziening in Friesland runt, de inhoudelijke en organisatorische ondersteuning. Vanuit deze ervaring wil ik dit graag naar andere zorgvoorzieningen uitbreiden.

 

U kunt bij mijn mogelijke diensten denken aan een psychologisch of psychodiagnostisch onderzoek (bijvoorbeeld een IQ-test) maar ik kan u ook ondersteunen in de aanvraag voor een indicatie of PGB. Een diagnose is verplicht voor het aanvragen van een dergelijk (her)indicatie, PGB of andere zaken binnen de Wet Maatschappelijk Ondersteuning (WMO)

Naast deze praktische punten kunt u ook van mijn expertise gebruik maken rondom zorgvragen van zoon/dochter. Hierbij kunt u denken aan problemen rondom gedrag en (toekomst)mogelijkheden. Ik kan bijvoorbeeld  op uw verzoek een zorgplanbespreking bijwonen. En staat uw vraag er niet bij, dan kunt u gerust contact opnemen om te bespreken of ik u van dienst kan zijn zodat wij op maat een passende oplossing hiervoor kunnen zoeken, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Lukt dit niet dan kan ik samen met u kijken naar een plek of zorgverlener die u wel met uw vraag of zorg verder kan helpen.

 

In mijn werk ben ik zeer flexibel, ik kan op afstand ingeschakeld worden via bijvoorbeeld mail of telefoon, heb aan huis een eigen praktijk, maar ik kan ook bij u of een andere locatie komen, geheel afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

 

Tot slot is het goed om te vermelden dat ik niet in dienst ben van Belfjor, maar als onafhankelijk professional. Mijn streven is om het gezamenlijk belang zo goed mogelijk te benaderen.

Denkt u na het lezen nu: ‘misschien kan zij ook iets voor mij betekenen?’, neem dan gerust contact op en kunnen we vrijblijvend nader met elkaar kennis maken. Dat kan via mail: brozy3@hotmail.com of mobiel: 0645686886. Aan een website van Brozy wordt nog gewerkt.

 

Ik hoop van u te horen en op een vruchtbare samenwerking, groeten,

 

Gwendolin